VÄLKOMMEN TILL SAILMAXIMA.COM  
 
:: Introduktion
:: Förhistoria
:: Information om båten
:: Foton inombords
:: Foton från däck
:: Ombyggnad
:: Skeppare
:: Här seglar vi
:: IJsselmeer
:: Waddensee
:: Frisiska kanaler och sjöar
:: Hur bokar du
:: Prislista
:: Här startar vi
:: Pressklip
:: Kommande begivenheter
:: Regattor
:: E-MAIL
 
 
Här seglar vi : IJsselmeer, Waddensee, Frisiska kanaler och sjöar.
Låt oss hissa segel, ta ned sidoskölden och glida in i äventyret i 7 till 8 knop.
Med bara 70 cm djupgående kan vi ta oss fram nästan varsomhelst över grund och sandbankar på "Waddenzee" Har du inte gått här förut, är det inga problem. Skepparen och manskapet visar dig väg och "how to do" i alla situationer. Vi seglar med en stor, stabil båt i relativt smula vatten, så sjösjuka kommer knappast på tal.

Mellan kossorna o de stora åkrarna ligger de Frisiska kanalerna och sjöarna. Här är det skydd för stormiga vindar, så vid hårt väder, kan vi alltid vända inåt för att fortsätta resan.


För den som har erfarenhet av segling, är Maxima absolut toppen. För att vara en av de snabbaste båtarna i sin klass, med stora segel och sin ringa djupgång, lämnar vi de flesta andra båtarna bakom oss. Med er som gäster, kommer vår skeppare alltid att segla för fullt. På kvällen kan vi enkelt kasta ankare i någon av de många historiska hamnarna som ligger vid "IJselmeer"

Waddenzee erbjuder en säregen natur- upplevelse. Tidevattnet som skiljer 2,5 m gör en stor del av Waddenzee till land vid ebb. Det är verkligen en upplevelse att gå in på grund med Maxima, vänta på att vattnet försvinner, och ta en promenad där vi för någon timma sedan seglade förut. Så kom ombord och känn själv när du kan segla med Maxima .


   
- EXPERIENCE THE TRADITIONAL SAILING ADVENTURE -
 
©2004 CAA